• Your Body Coach

Meet the coach: Joren

Bijgewerkt: 29 mei 2020

Wie is Joren?

Joren Smeets. The original "body coach". Oprichter en zaakvoerder van Your Body Coach.

32 jaar, getrouwd met Michelle, woont in Hasselt.


Wat vind je het leukste aan coaching?⁠

Hoewel sommigen denken dat ik graag anderen laat afzien, vind ik het belangrijker om mensen te zien groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik hou ervan om mijn leden steeds te verrassen door veel gevarieerde trainingen te geven. ⁠


Favoriete oefening?⁠

Bokscombinaties op de bokszak. ⁠Boksen blijft een uitlaatklep voor mij.

Minst leuke oefening?

Je zal me niet snel op een loopband aantreffen! ⁠ ⁠


Persoonlijk doel dat je wil behalen?⁠

Mijn vrouw en ik zijn dagelijks in de weer met het verder uitbreiden van onze zaak. We hebben sinds een paar maanden een aanzienlijke groei meegemaakt. We zoeken steeds de juiste coaches met verschillende expertises om aan ons team toe te voegen. Zo zijn we deze maand van "personal training studio" overgestapt naar groepspraktijk doordat we nu ook samenwerken met een in-house kinesiste en diëtiste! Hier zijn we heel blij mee.⁠ De focus blijft personal training maar door deze diensten toe te voegen kunnen we onze leden nog beter begeleiden op meerdere vlakken zoals herstel en voeding. Zo kunnen we de "total package" onder één dak aanbieden voor onze leden.


Wil je fitter worden? Die saaie fitness beu? Contacteer Joren van personal training studio Your Body Coach in Hasselt, voor een plan op maat.

152 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven