• Your Body Coach

Meet the coach: Michelle

Bijgewerkt: 29 mei 2020

Wie is Michelle? Michelle Goormans. Mede-zaakvoerster en personal trainer bij Your Body Coach.

27 jaar, getrouwd met Joren, woont in Hasselt. ⁠

Wat vind je het leukste aan coaching?⁠

Ik haal er veel voldoening uit als ik zie hoe iemand doorheen het traject steeds meer zelfvertrouwen krijgt. Je bouwt na een tijd echt een band op met elkaar. Ik doe er steeds alles aan om de klant zowel fysiek als mentaal een boost te geven.


Favoriete oefening?⁠

Bulgarian split squats.Minst leuke oefening?⁠

Burpees. Maar wie houdt er nu wel van burpees?⁠


Persoonlijk doel dat je wil behalen?⁠

Hoewel ik uiteraard ook graag mannelijke klanten coach, vind ik het meest mijn gading bij het trainen met vrouwen. Om nog meer vrouwen te kunnen helpen in alle stadia van hun leven, heb ik de opleiding 'pre- en postnatale training' gevolgd. Een vrouwenlichaam maakt enorme veranderingen mee tijdens en na de zwangerschap. Sporten kan hier veel positieve voordelen bieden voor zowel moeder als baby. Helaas wordt hier te weinig aandacht aan besteed. Wat ironisch is want enerzijds wordt je gedwongen om zoveel mogelijk te rusten maar anderzijds dien je na de bevalling liefst zo snel mogelijk terug 'in shape' te zijn. Om dit op een veilige maar effectieve manier te doen is goede begeleiding noodzakelijk. Hierin wil ik mijn steentje bijdragen, om mama's (in spe) fit en energiek te doen voelen!


Wil je fitter worden? Die saaie fitness beu? Contacteer Michelle van personal training studio Your Body Coach in Hasselt, voor een plan op maat.

172 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Onze privé studio

Walenstraat 57 - unit 3

3500 Hasselt

Gratis parking voor de deur!

Contact

info@yourbodycoach.be

0473 39 83 75